Sjövik 2018

Alla är välkomna att vara med på Matteuskyrkans dygn på Sjövik utanför Lerum. I år är mat och lite städning inkluderat i priset. Vi skal vara på Sjövik. Sjöviksgården ligger vackert vid en udde i Mjörn, en av Västergötlands största och örikaste sjöar. Här finns fina möjligheter till fiske och bad, avkopplande vandringar i skog och mark eller lek och spel på fotbolls och volleyboll planer. Längst ute på udden finns klippor som sträcker sig ut i vattnet. Här ligger ångbåtsbryggan där ångbåten Herbert ofta lägger till under sommaren. Här finns också en grillplats vid stranden.

Om du är ny i gemenskapen, är det ett jättebra tillfället att lära känna nya. Om du är gammal i gemenskapen är det också ett bra tillfälle att lära känna nya och gamla.

Vi börjar med registrering/Betalning kl 11.30 på lördagen och åker hem efter Gudstjänsten och grillningen på söndagen. Programmet är inte spikat, men vill likna detta. 

Lördag

11.30 START

12.30 LUNCH

14.00 MATTEUSSAMTAL Med Styrelse/Daniel

BARN och UNGDOMAR (4 år och uppåt) Jenny R. och Johanna

15:30  FIKA

16:00 FRI TID – Sjövik ligger naturskönt nära vatten. Här finns möjlighet till bad, promenader, fiske, fotboll och mycket annat.

18.00 MIDDAG

20.00 KVÄLLSANDAKT/BÖN/SÅNG inför natten

21.00 LÄGERELD OCH GRILLING

söndag

8:30 – Frukost /STÄDNING AV RUM

11:00 – GUDSTJÄNST

BARN – Jenny + Micke

UNGDOMMAR – Ida

12:30 – GRILL

städning av alla offentliga lokaler ingår, men sovrummen städar vi själva. All mat är vegetarisk.

På söndag firar vi Gudstjänst på sjövik, om du inte kan vara med på hela dygnet hör av dig till Daniel. Det går bra att vara med på en dag. 

Pris:
400 sek per person inkludert lunch, fika, middag, frokost och övernattning.
250 sek per barn över 4 år.
Gratis för barn som är 4 år eller yngre.

Har du svårt att betala detta kan du betala det du själv har möjlighet att betala. Vi vill att alla som vill skal kunde vara med.
Betala i samband med att du anmäler dig. Swish till:1236151146 – märk betalningen ”Sjövik”

Ta med:

  1. Kläder till dåligt väder
  2. Badkläder
  3. Handuk
  4. Fotbollskor
  5. sängkläder

bild

Adress:

Sörviksvägen 47
443 30 Sjövik

Vägbeskrivning:

Sjöviksgården ligger ca 4 mil norr om Göteborg och 2 mil från Alingsås. Från Göteborg tar man väg 190 mot Sollebrunn, då passerar man Sjövik. Det går bussar varje halvtimme från Göteborg till Sjöviks centrum. Härifrån får man gå ca 1,5 kilometer fram till gården.

Anmälan Sjövik 09-10 juni 2018

13 + 3 =

Sjövik