Våra samlingar

Varannan söndag Gudstjänst, varannan söndag Bön och Nattvard

Gudstjänst
Varannan söndag firar vi gudstjänst med barnkyrka, predikan, nattvard, bön och efterföljande soppa/fika. Dessa söndagar kallar vi kort och gott för Gudstjänst.

Bön och nattvard
Övriga söndagar har vi oftast ett lite enklare upplägg som vi kallar för Bön och nattvard.

Till våra samlingar på söndagar är alla välkomna!

Öppet hus 
Varje torsdag kl 17:00 i Matteuskyrkan i samarbete med Räddningsmissionen.

Soppmässa
Varje tisdag kl 18:00 äter vi soppa tillsammans och firar mässa. Alla är välkomna!

Smågrupper
Det finns ett antal olika smågrupper i församlingen. Vi träffas i hemmen på kvällstid och delar erfarenheter av Gud och livet.

Gudstjänst på Romani
De flesta söndagskvällar kl 17:00 firas Gudstjänsts på Romani i Matteuskyrkan. Dessa Gudstjänster leds av en Romsk församling som lånar våra lokaler. Även dessa samlingar är öppna för allmänheten!

Övrigt
Förutom våra regelbundna samlingar arrangerar vi ibland tex grillkvällar på vår fantastiska innergård, kafékvällar och konserter.
När något är på gång dyker det upp i vår kalender här på hemsidan.

I våra lokaler, som består av Kyrkrum, kafé med storkök, barnlokaler, butikslokal och kontorskollektiv, rör sig även andra organisationer och föreningar som vi antingen samarbetar med, eller har som hyresgäster. Vår främsta samarbetspartner är Göteborgs Räddningsmission som dagligen bedriver verksamhet i vårt kafé och kök. Räddningsmissionen samordnar och driver även en öppen förskola och familjecenter för utsatta eu medborgare i våra lokaler.

Insamling till flyktingar

Matteuskyrkan tog emot kläder, skor och annat som skal till Lesbos via vigörvadvikan i Stockholm. Tack! Läs mer om detta i GP.

Knappekulla 2015

Pelle förklarar hur 5 kampen går till. Godisträdet Nattvard och vinnaren är vatten

Stjärnfall för barn 3-6 år

Våra fina vänner från Inter acting har jobbat hårt de senaste veckorna för att ta fram et jättefint teater för barn 3-6 år om empati. Läs mera på deras hemsida. Vi har dom här i Matteuskyrkan hos oss denna veckan och några lördagar framöver.

soppmässa fix

                              soppmässa fix.